Løgsuppen

  • 5-6 mellemstore løg
  • ½-1 fed finthakket hvidløg
  • smør/olie til stegning
  • 1-1½ liter suppe
  • (tørrede krydderurter el. en frisk suppevisk) – jeg brugte rosmarin, basilikum, salvie, og timian, og 2 laurbærblade – kom i et tefilter, lad koge med
  • Friskkværnet peber

Pil løgene og hvidløg. Hak dem ret fint. Smelt/opvarm fedtsof i en tykbundet gryde og kom løgene i, og lad dem dampe uden at brune, til de er klare (gerne under låg – rør ofte). Tilsæt suppe (vand + bouillon). Tilsæt din krydderier i teposen, el. suppevisken (som du også kan komme i teposen. Kog suppen under låg 20 minutter. Krydderier tages op og smag suppen til.

  • Serveres med flütes/ostebrød efter smag og behag – evt. gratinerede.

2 tanker om "Løgsuppen"

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rastløshed og rødvin

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rastløshed og rødvin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield