Hjælp et tælleproblem ;o)

paskekyllinger-opt.jpg
Jeg har som mange andre sider med oplysninger af forskellig karakter om mig. Den hed 100 om mig før, men i erkendelse af, at jeg ikke når de 100 har jeg idag lavet den om til 85 om mig.:) Nu kommer så problemet. Samme side findes på engelsk, og der er der kun 84 poster :-??, til trods for, at jeg 2 gange har gået skidtet igennem og tjekket at det er de samme poster!!:-s For pokker, hvilken mangler jeg, el. har jeg “for meget” – kan du finde den, for jeg kan skisme ikke! :d

4 tanker om "Hjælp et tælleproblem ;o)"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield