Dybt underligt

syg.GIF

Så får vi dagens første ~o) og jeg undre mig såre over mit system #-o. Her til morgen har jeg ingen feber og har ikke ondt i halsen :o. Jeg gad vide, hvad hulen der foregår…. Men eftersom jeg engang var indlagt efter at have haft feber i 2 mdr., og tilsammen 6 overlæger ikke kunne “knække koden” – så kan jeg vel ret beset heller ikke forventes at kunne ;-) Godt var det da for noget, for der var ikke den ting, jeg ikke blev testet for :)>-. Til gengæld var jeg i fare for at udvikle blodmangel b-( med alle de blodprøver der blev taget. Jeg har fået taget så mange, at der er temmelig meget arvæv i min store årer i albuen, hvor man normalt tager prøverne.:(

Godt er det, at jeg er nogenlunde frisk (er træt), og at Karin og jeg skal hygge os idag. Hun har fødselsdag imorgen <:-p, så jeg må hellere få købt en lille ting til hende og så få fundet frokoststedet. :) God dag til jer!

5 tanker om "Dybt underligt"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>