De nye altankasser

de-nye-altankasser01-270407.jpg

de-nye-altankasser-02-27040.jpg

Så kom de nye altankasser på plads. Jeg kunne selvfølgelig ikke styre mig. Så efter bomber og hvad har vi – jeg ved faktisk ikke, om de fandt noget, men det var en efterladt kuffert, der havde udløst alarmen viser det sig – gik jeg igang med kasserne, og jeg nåede det lige inden det blev mørkt. Nedenfor ses et par af de skønheder der bebor dem close-up – så jeg kan altså godt 😉

Dagen idag skal bruges til at slappe af. Jeg er HELT død i sværen, og det bliver en travl dag imorgen. Skal lige forbi biblioteket en tur og printe program ud til imorgen og så en mail omkring “Syersken”, men den historie får I en anden gang. Iøvrigt har jeg nu fået stillet datoen på mit camera, som jo var forkert. Jeg skal vist have nærlæst den brugsforvirring lidt mere. Det kan jeg passende gøre lidt idag.

tagetes-brungul-270407.jpg

petunia-lyseroed-270407.jpg

tagetes-orange-270407.jpg

2 tanker om "De nye altankasser"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.