Lige om straks

Er jeg hende, der er ude af døren. Sådan “Smut”. Lille mis kom lige så sødt og puttede sin snude ind i min hånd her til morgen og ville kæles. Sådan vækkede hun mig. Det var jo ikke til at stå for. Så jeg stod op – Gudskelov gik jeg tidligt i seng.

Fuglene synger, og hestene venter – hvad mere kan man forlange? :-) Det skulle da lige være, at alle jer der er så søde at kigge forbi, husker mit Påskeønske – det gælder stadig ;-) God lørdag til jer.

Skal lige sluge morgenmaden og så brygge lidt kaffe og tage med på farten så er jeg gået – skulle jo lige se, om der var sket noget her siden igår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>