Boller og boller i karry

farsen-goeres-klar-110507.jpg

de-faerdige-boller-110507.jpg

karrysovsen-110507.jpg

foedselsdagsbollerne-klar-1.jpg

Jeg får jo besøg af nevøerne senere i eftermiddag, og jeg har lovet dem, at de må få deres livret, når de kommer – “Boller i karry”, og en anden livret er boller, så selvfølgelig har jeg prøvet at bage boller for ihvertfald første gang i mange år, og jeg skal hilse og sige, de smager godt. De hævede lige lovligt, og groede sammen, men ikke værre end de kan skilles ad, som det ses. Smagen er tip-top.

Nu er der kun tilbage og slappe af, og nyde det til de kommer.

8 tanker om "Boller og boller i karry"

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Øv, klatkager!

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Hjemmebagt

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Mad i mængder

  4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Christianshavnerbilleder og et andet godt selskab

  5. De har ihvertfald NYDT det, vi har næsten spist op, og der var 500 g fars, og jeg kogte 4 dl ris (er væk) og der er to stykker broccoli tilbage. Sovsen som jeg lavede dobbelt af er også væk 😮 Så må vi se, om de kan lide bollerne, men det er jeg nu ret sikker på, de kan. Jeg har smagt dem og de var gode! 😉

Der er lukket for kommentarer.