Den sorte skønhed – igen

Ja, da jeg kom ud fra lægen holdt den der igen – den sorte Jaguar XJ V8 Sport, som jeg bare er helt “solgt” med. Næsten samme sted, men pænere parkeret (stadig ulovligt), hvilket gav mulighed for de par skud, jeg ikke fik taget sidst, fordi jeg skulle overlade min plads. Den slags forstyrrelser var der ikke idag, så her er den. Jeg savler….:)

jaguar-v8-sport02-2205071.jpg

jaguaer-v8-sport01-2205071.jpg

7 tanker om "Den sorte skønhed – igen"

  1. Gitte – jeg har flere favoritter, men den her er absolut en af de øverste på listen. Og som du siger, man kan kun have respekt for, så smuk en bil.

    Catarina – vi er jo enige – “solgt” ;)

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dagens bil Jaguar XJ 4,2 - plus en bonus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield