On location – Flammen og Citronen

På vej til stalden imorges undrede jeg mig. En af de veje, jeg normalt kører ad, var totalt blokeret af de underligste kørertøjer, automobiltransporter, gamle biler, lastbiler, busser og hvad ved jeg. Så “faldt ti-øren”, det var et filmset, der var på besøg. De var ved morgenmaden og hilste pænt på mig, da jeg drønede forbi. Jeg havde travlt, så jeg havde ikke tid til at stoppe der, men jeg forventede, at de ville være der, når jeg kom tilbage. Ganske rigtig, det var de, og jeg fik fine fotos af dem i deres meget naturtro uniformer. Godt det kun var film, for ellers ville man godt kunne have troet, at vi var blevet besat igen – filmen kommer til at hedde “Flammen og Citronen” og hvorfor lige det, kan du læse om her.


De her to stillede selv op til fotografering. Og jeg tog selvfølgelig imod tilbuddet!

15 tanker om "On location – Flammen og Citronen"

 1. Hej Hanne

  Jeg var også fristet til at blive stående og følge “slagets gang”, men jeg var simpelthen for træt, beskidt og sulten, efter en hel morgen i stalden, så derfor “kun” disse. Men det var da lidt sjovt. De har stadig en bil derovre, så om den bare skal hentes, eller de kommer igen…:-\

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Flammen og Citronen premiere 28. marts

 3. Pingback: Flammen og Citronen

 4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Flammen og Citronen (2008)

 5. Marcel Christensen – Jeg synes også, det er en fantastisk film, som rørte mig meget.

  Med hensyn til Hotel Birkegaarden, så tror jeg, det er en ejendom i Asserbo, for jeg synes, jeg kan huske den, fra barndomsferier deroppe. Men hvad det er, det ved jeg altså ikke. Og jeg har nu ledt både på nettet og på filmens hjemmeside, uden at finde noget brugbart. Så skal du måske skrive til filmens instruktør el. noget, og spørge.

 6. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » On location - Vølvens Forbandelse og en filmstjerne

 7. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield