Bedstemorbilen – Morris Minor 1000

Den lille “Bedstemorbil” havde holdt på parkeringspladsen nogen dage, og forleden, da jeg kørte hjem fra min tur på Travbanen, tænkte jeg, at jeg hellere måtte fotografere den, inden den forsvandt igen. Sød er den, og til indkøb, ville jeg gerne have den. Jeg undskylder de væltede cykler i baggrunden, men de var svære at undgå, når bilen holder lige ved St.

Den minder mig om en gammel klassekammerat, hvis mor havde sådan en. Sigende er det, at hendes mor faktisk mere var på alder med en bedstemor end en mor. Jeg husker ikke, hvilken farve hendes var, men jeg husker, vi var ude og køre i den.

moris-minor011.jpg

moris-minor02.jpg

moris-minor03.jpg

moris-minor04.jpg

moris-minor051.jpg

2 tanker om "Bedstemorbilen – Morris Minor 1000"

Der er lukket for kommentarer.