I fuld sving allerede

rose50.jpg

Den lille Prinsesse skal jo døbes idag! Hvordan kunne jeg glemme det! Jeg tændte lige fjernsynet på vej i bad og det er i fuld sving på alle kanaler.

Der er mange gæt på navn! Jeg må indrømme, jeg håber på, at hun måske bliver opkaldt efter Kronprinssesens mor – Henrietta! Et smukt navn, og noget jeg kunne forestille mig, man gerne ville! Det ville jeg ihvertfald, hvis det var mig. Til gengæld håber jeg ikke på Ingrid, også fordi der allerede er en sådan. Jeg sætter min lid til Kronprinseparrets fine dømmekraf, og håber de vælger lige så fint, som til Prins Christian.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield