Jeg fik mad ;-)

img_3139opt.jpg

En rest spaghetti, et løg, 1½ peberfrugt, og “et skvat” bacon, og så var den i vinkel. Dertil kom karry, lidt timian, lidt chiliolie og til slut en rest creme fraiche og aftensmaden var “i hus” – og det smagte ovenikøbet godt! Singel “sild”-mad – nej man er vist ikke “en sild” i min alder, men whatever, så singelmad da ;-) Nu vil jeg gøre, som jeg plejer at sige til min veninde – passe på mig selv og gå ind og slappe af. Har trods alt været igang hele dagen. Ikke mere computer og fotodillerdaller idag! God aften til jer!

2 tanker om "Jeg fik mad ;-)"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield