Creme de la creme

img_3858opt.jpg

Var både kagen og besøget. Kagen er en jordbærkage, og den bedste af slagsen i byen, både i smag og størrelse. Den er bare SÃ… god. Gæsterne gav mig ret – den er bare god. Når vi nu er ved den her bager, så har han også jordens bedste softkernerugbrød, som man nærmest bliver forfalden til!

Gæsterne var også de bedste af slagsen, min ældste og bedste veninde hjemme på ferie fra England og hendes søde, søde mand. De er de bedste venner i verden, og det gør det jo endnu mere “øv” at de sidder så langt væk. Men skønt og se dem. Imorgen henter jeg Janne og så skal vi ud og spise noget frokost og hygge os. Det glæder jeg mig til 🙂

5 tanker om "Creme de la creme"

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Bageren - Nu er det slut

  2. Rebekka:

    Jordbærtærte som hos bageren

    Du skal lave den i en tærteform.

    Til dejen bruger du:

    100 g smør
    150 g mel
    1 spsk sukker
    1/2 æg

    Ælt dejen sammen og læg den i køleskabet 1 time

    rul dejen ud og læg den i tærtebunden. Bag den i 15 min ved 200 grader.

    Lad den køle af.

    Smelt 100 g mørk chokolade med 10 g smør. Fordel chokoladecremen på den afkølede tærtebund.

    Kagecremen laver du således…

    Og du skal bruge:
    2 æg
    1 1/2 dl mælk
    1 spsk sukker
    1 spsk makjstivelse
    korn af 1/2 stang vanille
    1 1/2 dl piske fløde

    500 g jordbær og 200 g ribsgele

    Æg, sukker, majsstivelse, vanille og mælk varmes op under piskning. Lad det køle af.

    Pisk fløden og vend det i vanillecremen. fordel cremen over bunden. Halvér jordbærene og fordel dem på cremen.
    Smelt ribsgeleen og hæld den over jordbærene.

    Velbekomme

  3. :d Den er superlækker!!! Jeg har faktisk en opskrift på, hvordan man laver dem selv, men har aldrig prøvet. Men vover jeg endda at kaste mig ud i det, vil det jo også kunne ses her 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.