Afsted igen

img_4197opt.jpg

img_4198opt.jpg

Morgenkaffen er nedsvælget, og jeg er lidt træt, men svæver stadig på champagneskyer fra igår – en Gudedrik i mine øjne!

Man skulle aldrig drikke andet ;-)

I må nyde solen og jeres søndag. Nu skal jeg drøne i bad og vågne i en hulens fart og så skal jeg på banen og senere til koncert – more about it later! Blomsten ved jeg ikke, hvad er, men den fangede mit øje igår på vej hjem!

4 tanker om "Afsted igen"

 1. Ja som sagt foer; du maa gerne faa min champagne-ration… Jeg synes det som regel smager mest af billig hvidvin tilsat et skud brus… Og saa giver det de ledeste toemmermaend… Saa hellere et skud Tequila! \:d/

  Har du set omtalen af Rulledrengene paa http://www.politiken.dk? Not so neat!

  Haaber de er blevet aedru til koncerten i DK! Ellers er det vist spild af penge…

  Det er en meget smuk blomst! Keep up the good work! ;)

  Knus fra oversvoemmelsernes land… Bangladesh!
  Jakob

 2. Jakob – TAK , jeg tager gerne din champagne! :D Det her var ordentlig champagne, og hvis man (jeg) ikke drikker andet, så ingen tømmermænd! ;-) Der er ikke meget, jeg ikke drikker, men Tequila’en må du godt beholde! :) Iøvrigt så kan du se på anmeldelsen af koncerten igår, at de var i TIP TOP form, men mere om det senere – nu drikker jeg lige ~o) i et forsøg på at få det lidt bedre #:-s

  Tak for @};- Jeg skal prøve at fortsætte i samme stil.

  Knus

  Deborah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>