Pretty Purple – Chevrolet SSR hedder den

img_4115opt.jpg

Det har jeg nu endelig fundet ud af ved hjælp fra Kaja’s søn, som mente den hed SR, men den hedder rent faktisk helt korrekt Chevrolet SSR (the SSR standing for Super Sport Roadster):

http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_SSR

http://www.earl.dk/SSR.htm

6 tanker om "Pretty Purple – Chevrolet SSR hedder den"

  1. Kaja – Ja det gjorde jeg, men jeg har stadig ikke kunnet finde den hos Chevrolet, hvilket jeg ikke helt forstår, men ihvertfald blev vi klogere! Jeg skal have læst lidt mere om den! Han kan jo kigge forbi den kategori der hedder biler her på siden, der er flere lækre store biler, og når jeg støder på nogen kommer der flere… :)

  2. Johanna – Meget fed, det var jo også derfor jeg midt i at jeg skulle hjem og til bryllup, og alting :o, stoppede og fotograferede den – Jeg havde aldrig set sådan en, og helt almindelig er den nok heller ikke, ikke mindst p.g.a. prisen i DK, som efter det skrevne at dømme løber op i helt astronomiske højder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *