Musikalsk inspiration – jeg tror, vi trænger til…

Inspireret af Emmaline, synes jeg også, vi skulle have lidt rigtig rock – nej det er ikke Rolling Stones 😀 En anden YNDLINGS gruppe!

Denne med særlig kærlig hilsen til Jakob!!!

4 tanker om "Musikalsk inspiration – jeg tror, vi trænger til…"

  1. :) Emmaline, det er et superfedt nummer! Du skal udforske Deff Leppard lidt mere – jeg kan sende dig lidt, hvis du ønsker!? Det her er et af yndlingsnumrene! – Og du er ganske ret, det er fedt, at vi deler smag 😀

  2. Jeg har været inde på YouTube og udforske Def Lepard, fed musik faktisk! \:d/ Det er lidt underligt med min smag i rock for den har ændret sig med årene til at blive mere “hård” – jeg har ellers hørt det normalt går den anden vej 😉

    Da jeg var ung kom Bruce Springsteen frem, alle var vilde med ham – undtagen mig! I dag er jeg begyndt at lytte til ham også. Jeg har også så småt fået smag for Rolling Stones….jo, jo det går den rigtige vej :-h

    Du skal i hvert fald have tak for at introducere Def Lepard, har du flere ideer, så kom med bare med dem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *