En ny kategori – Garbo

Lille Miss Garbo har fået sin egen kategori - det tænkte jeg efterhånden var meget passende. Det er de indlæg, hvor hun figurere med foto, der ligger i den her kategori. Og nej det er ikke de samme fotos fra forleden, men de er taget der ;-)

img_4930opt.jpg

img_4933opt.jpg

2 tanker om "En ny kategori – Garbo"

  1. Bare mig – jeg mindes ikke, du har sendt linket før, men min hukommelse er ikke så god ;-) Garbo fanger ikke mus mere her på 2. sal :o – så ville jeg bliver MEGET ked af det :(( – men i huset, hvor jeg boede sidst der gjorde hun. Men ja hun er rigtig dejlig og lige så sød som hun ser ud – tak for link og kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield