Nogen af de sidste

img_4945opt.jpg

Roser fangede jeg idag – nej jeg ved godt, nogen af dem, kan holde til frosten kommer, men glansen er gået lidt af dem på nuværende tidspunkt. Det kan også være lyset, der gør det. Jeg så faktisk en hel busk med gule roser i fuldt flor idag, men den var lidt svært tilgængeligt, så i må “nøjes med” denneher.

Jeg fik støvsuget, og fik skrevet lidt her som det ses, og nu vil jeg gå ind og sætte mig og se krimisommer på Charlie – det er da dejligt, de har fået sådan ide, især med den sommer vi har haft.

Med hensyn til menuen og vægt og alt det her, så har jeg holdt det nøjagtige pointtal til punkt og prikke, og sådan skal det være det næste lange stykke tid. Nu skal det altså være! Så alt i alt en god dag!

3 tanker om "Nogen af de sidste"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.