Uhyggelig information

Her er et klip fra en af udsendelserne fra Pelican Bay – jeg skal gøre opmærksom på, det er stærke sager!!! Men viser, som en kommentator er inde på, menneskets værste sider.

2 tanker om "Uhyggelig information"

  1. Det er skam ikke kun stedet, der er frygteligt Therese, det er de udyr, der skal være der bestemt også! Det var sådan set min pointe! Stedet er jo nødvendigt. At det er amerikansk, ja det er! Men det er jo ikke kun der, den slags mennesker findes. De udstiller det bare i al sin grimhed, om jeg så må sige. Og da det er så stort et land, har de det jo i en mega-skala, man ikke gør sig begreb om. De her gutter får en vis Peter Lundin til at ligne det rene vand, det lover jeg dig!!! 😮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.