Knap så flatterende navnesøster

Normalt synes jeg jo det er meget sjovt, at løbe på nogen med mit navn. Det gør jeg jo aldrig her i DK. Denne her historie er også derfra, og lige i dette tilfælde synes jeg det er knap så flatterende! Ikke nok med, at hun hedder Deborah, hun hedder også Jones, som er det efternavn, jeg ville have fået, havde jeg bibeholdt min biologiske fars efternavn – Gudskelov MEGET almindeligt derovre ;-)

3 tanker om "Knap så flatterende navnesøster"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield