Maternerty Worldwide – en vigtig sag!

Jeg hørte som altid om dette problem første gang på Oprah Winfrey show, hvor en engelsk læge Cathrine Hamlin fortalte om det arbejde hun gør, for at hjælpe de her kvinder i Etiopien på the Addis Ababa Fistula Hospital. Du kan se lidt om Oprah’s besøg der her og her. Også supermodellen Liya, gør opmærksom på problemet – hun er iøvrigt selv fra Etiopien og den første sorte model for Estee Lauder.

Nu viser det sig, at vi også har en dansk læge, der hjælper dernede. Hun hedder Henriette Svarre Nielsen, og har startet Maternaty Worldwide netop fordi det er en fantastisk vigtig sag, som også jeg synes, det skal gøres opmærksom på, og det bliver der så nu! Henriette Svarre Nielsen har netop modtaget Alt for Damernes Kvindepris for sit arbejde.

Hvis ikke du ved, hvad Fistler er, så kan du læse det her. Det er kort fortalt huller der opstår i underlivet på kvinder efter meget langvarrige og komplicerede fødsler.

2 tanker om "Maternerty Worldwide – en vigtig sag!"

  1. Jeg tager virkelig hatten af for de som hjælper disse kvinder. Der er ganske forfærdelige forhold de må leve under når disse huller opstår og de ikke kan holde på noget som helst :(. Pyh ha, hvor er det godt de får hjælp =d>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.