Igen en smuk søndag

img_6256opt.jpg

Det har igen været en smuk, smuk dag. Med blå himmel og flotte skyer. Derudover har jeg haft fornøjelsen af Maria’s selskab. Jeg tog ned med morgenmad til hende og hjalp lidt til. Det faldt som altid i god jord. Også Cathrine fik vi et kort besøg af. Hun skulle hjem og lave lagkage. Kæresten – Juan Pinto, har føs’da på onsdag, og skulle fejres lidt idag.

Jeg gik ud som et lys, da jeg satte mig i stolen efter et bad, og lidt frokost, og nu vil jeg suse ud og lave lidt aftensmad. Jeg er som sådan ikke sløj mere, men dødtræt, det er jeg sgu stadig! Håndleddet – hm, det går vist fremad omend langsomt, men det skal da også lige have sin tid til det. Kan I nu have en god aften.

3 tanker om "Igen en smuk søndag"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.