Typisk

img_6321opt.jpg

At når jeg har besluttet at holde fri fra stalden, så er det strålende vejr. Hvorimod igår stod det ned i stænger. Nå, men sådan er det, og de fridage, er altså nødvendige – desværre! Jeg er glad nu! Jeg har fået ordnet næsten alle fotos fra i lørdags, så de er lige klar til brug, og jeg har da også smidt lidt ud her. Nu vil jeg gå ind og se Dr. Phil, og så tage noget smertestillende, og vende tilbage senere!

2 tanker om "Typisk"

  1. 😮 Maggie – Nej det bliver dælme lidt svært!!! 😀 Desuden er det nogen gamle afsnit de viser, så fornøjelsen er kun fuldendt, hvis man ikke lige tilfældigvis har set dagens afsnit. Jeg skal have skrevet og klaget – ikke at det formentlig hjælper :((

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.