Dejlig morgen

img_6261opt.jpg

Det er en dejlig morgen. Det hverken blæser eller regner og lige om straks, er jeg hende, der er på jernhesten ned i stalden.

Jeg har løfter til mig selv, om en bedre og slankere fremtid og iaften starter jeg på Weightwatchers sammen med en veninde. Nej hvor jeg glæder mig til at tabe de kilo. Og jeg skal nok dele strabadserne med jer. Det er også med til at holde mig fast nu, at jeg udbreder mig om det. Men der er ingen vej udenom længere – mit helbred lider under det, udover at jeg VIL være pæn igen, for det kan jeg godt! 🙂 Så mere om det senere!

Først er det Finish – og alle de andre. Det er om at nyde Sussi, som forlader os for sol og varme lige om straks. Øv, hende er vi ellers så glade for, men vi forstår hende godt! 🙂

2 tanker om "Dejlig morgen"

  1. Kaja – Tusind tak skal du have! Jeg er topmotiveret, og er lige kommet hjem fra møde. Det gør altså sit, at man ikke vil være bekendt at komme og ikke have tabt noget næste gang, eller endnu værre have taget på! 😮

  2. Hej Deborah. Jeg ønsker dig held og lykke med projektet. Det er svært med den overvægt, når det kniber med karakterstyrken.

Der er lukket for kommentarer.