Orientalsk wok med oksekød, peber og broccoli 9 point

img_6669opt.jpg

125 g oksemørbrad
Broccoli efter lyst
1 stor Peberfrugt
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 tsk. almindelig olie
1 tsk. sesamolie
1 tsk. honning
Soyasauce
2½ dl kogte ris

Risen koges, og kødet, løg og peber skæres i strimler, og broccolien i små buketter.

Kød, peber, broccolli, løg og hvidløg svites i den alm. olie på panden til løget er mørt , honning og soyasauce tilsættes, varm lidt og tilsæt sesamolien. Vend rundt og tilsæt evt. lidt vand, og bland godt.

Hæld risen i en dyb tallerken el. almindelig, hvis du synes, og kød og grønt ovenpå. Bon Appetit!

Tip! Hvis du vil spare points, så udelad sesamolien og brug lidt mindre kød og øg mægden af grønt.

img_6672opt.jpg