Den gik ikke Granberg

Jeg har netop måtte tage den tunge vej, og ringe til Hanne og melde fra til iaften. Det går ganske enkelt ikke. Som I sikkert kan forestille jer, er jeg utroligt ked af det, for jeg havde i den grad glææædet mig, men jeg ér nødt til at være realistisk. Jeg er ikke rask! Som Hanne sagde:

Der er ikke andet for, end at gøre klar til den næste fest

Og det vil jeg så gøre. At have et helbred der extremt ofte “spænder ben” det er altså træls, og selvom jeg nu har 45 års træning, så er det altså ikke noget man vænner sig til. Det er stadig pisseirriterende skal jeg hilse og sige! Nu vil jeg køre ned med bilen til far, og så skal jeg bare slappe af på sofaen….. Foreløbig rigtig god weekend til jer derude.

4 tanker om "Den gik ikke Granberg"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.