Kartoffelgryde med hakket oksekød og grønt 9 point

img_6711opt.jpg

Diverse kogte grønsager (mine taget fra suppen – gulerødder, hvidkål, løg og gul peber)
130 g oksekød max. 7%
Kogte kartofler
1 tsk. olie
2 spsk. Creme Fraiche 6%
Timian
Salt
Peber
Lidt bouillon (taget fra suppen)

Oksekødet steges på panden sammen med timian, efter kort tid tilsættes kartoflerne, så de også får lidt farve, og til sidst tilsættes grønsagerne lidt efter lidt. Hver gang med en lille smule af suppen. Tag af varmen og tilsæt creme fraiche og server straks.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield