Nem Pasta 7,5 point

pastamedparmesan.jpg

1 rød peberfrugt
1 dåse hakkede flåede tomater
1 stort løg
Hakket hvidløg (efter smag)
Oregano
Timian
½ dl. minimælk
2 spsk. revet parmesanost
Spaghetti
En anelse sukker el. sødemiddel

Spaghetti koges og imens svitses peberfrugt, løg og hvidløg til mørt. Hakkede tomater, oregano og timian og mælk tilsættes. Koges ved svag varme i ca. 5 min. Smages til med sukker/sødemiddel og salt og peber. Serveres og drysses med parmesanost.

P.S. Jeg skal lige “undskylde” mig og mine skrifttypeflip 😀 – nu når jeg har fundet ud af det, så skal den også bruges jo 😉 – Jeg har fået mod på at prøve lidt forskelligt, så det er ikke umuligt, at jeg udsætter jer for et og andet her de næste dage – sådan på forsøgsplan 🙂

2 tanker om "Nem Pasta 7,5 point"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *