Indisk inspireret salat med linser 5 point

img_6734opt.jpg

1 løg
100 g hokaidogræskar i tern*
2 revner gulerødder
1 gul peber
3 spsk. puy linser
1 tsk. olie
2 tsk. olie
Icebergsalat
1 smule ruccola
1 grønsagsbouillonterning
1 tsk. garam masala
Lidt citronsaft

*Jeg vil sige, at havde jeg kendt mere til Hokaidogræskar, så havde jeg ikke brugt det. Det koger nemlig helt ud. Så i denne ret havde squash været bedre, men det smagte okay alligevel.

Hæld olien i og varm op, og tilsæt garam masala’en. Derefter svitses løgene til de er møre sammen med hokaido’en. Tilsæt linserne og put vand på så det dækker og tilsæt bouillonterningen. Kog i 20 min. til linserne har fået nok. Mens det koger ordnes resten af salaten. Peberen skæres i tynde skrimler, Icebergen i mundrette stykker. Olien (2 tsk.) blandes med citronsaften og smages til med salt og peber. Overskydende vand hældes fra linser og løg samt græskar, og det køler af lidt. Derefter blandes det med de andre ting

2 tanker om "Indisk inspireret salat med linser 5 point"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield