Dagen går på hæld

img_7027optudtynd.jpg

Og som ofte, synes jeg ikke, jeg har fået lavet meget andet end at sidde her! Jeg har ordnet bileder og uploadet til Flickr og skrevet indlæg her, og det har dælme taget tid. Nu fryser jeg, og kommer faktisk lige i tanke om, at jeg af samme grund havde en kop te over, den er da blevet dels kold nu og til tjære – om igen!

Fotoet her er af smukke Lui, som jeg har nævnt tidligere idag, og der røg ganske mange fotos af ham forleden. Nu må jeg hellere få opladet kameraet, for imorgen skal jeg til Julefrokost med familien! Det bliver hyggeligt, men NU skal jeg have varmen…. god aften til jer!

7 tanker om "Dagen går på hæld"

  1. Maggie – Man skulle tro, du kendte ham – han er SUPERCOOL!! b-) Med andre ord, lidt af en bisse, men dejlig! :D Ja jeg kan også godt lide “det udviskede” look omkring ham – det hedder “udtynding” i photoshop ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield