5 tanker om "Fantastiske 4"

  1. Kære allesammen – Et er sikkert, ufattelig flot det er den altså, og smides ud, skal den ihvertfald ikke, den skal dælme gemmes. Tænk og kunne få sådan en flot fætter med mellemrum. Jeg er noget overvældet, da det er min første. Men det kunne man da godt blive helt forvænt med!

  2. JA… de er super flotte, jeg har ikke set den farve du har før. Jeg har også en hvid som blomstrede for en uge siden og der er endnu en knop på vej. Og så er der jo den røde som er i gang

  3. Amaryllisen er flot. Jeg har også nogle fine nogen lige for tiden. Den ene er lidt dobbelt i det. I går købte jeg tre nye i Netto, de to skal bruges til gaver. Min datter skal have den ene, hun er glad for blomster, men har ikke så meget tid, så er det fint med sådan et løg, der klarer sig selv, bare det får en sjat vand af og til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.