Hvorfor hulen….


er jeg så snotdum! Selvfølgelg skulle jeg have fået et kabel til scanneren også, så jeg har et! Nu kan jeg takket være min egen dumhed køre afsted igen og slæbe skidtet ned i bilen IGEN. Jeg har installeret skidtet, men kan selvfølgelig ikke få det til at virke. Er sikker på, jeg kan med kabel, og jeg er ret beset ligeglad med om den er trådløs – det skal bare virke – og jeg skal heller ikke flytte rundt på den! Altså afsted igen – ARGGGHH!!! :(

2 tanker om "Hvorfor hulen…."

  1. Margrethe – Nej det viste sig, det behøvede jeg ikke, og jeg har fået mit kabel nu, så nu kan jeg scanne mig blå i hovedet, når jeg lige får sat det i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield