Sovetryne

Hm, det kan som andre har erfaret også være svært at finde grænsen for, hvor meget man skal gøre og ikke gøre. Igår gjorde jeg for meget. Det har så haft den konsekvens at jeg har sovet det meste af idag. Havde behørligt ondt, og måtte tage smertestillende som har gjort deres – altså “pest eller kolera” – møgirriterende, for som altid er der jo nok at se til. Men det blev så skudt en dag. Intet har jeg bedrevet udover at været på Facebook og hygge mig med lidt Bilgætteleg og sludren med en hesteven. Så egentlig en hyggelig dag, bortset fra, at jeg er bombet!! Jeg må hellere lave “lektier” fra Fyssen, og så tænke på lidt aftensmad… håber I har haft en god dag. Kan godt mærke kulden heroppe på anden sal, det suser godt!

2 tanker om "Sovetryne"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.