Bidende kold morgentur

Er hvad jeg kommer ud på her om lidt. Det er fint vejr, og høj himmel, men det er bidende koldt – og jeg skal cykle…først til lægen og dernæst en tur i stalden. Jeg må hellere se at få mig pakket godt ind, og så må lægen leve med hestebefængt tøj for den ene gangs skyld. God dag derude.

4 tanker om "Bidende kold morgentur"

  1. Sikke et frisk og hyggeligt dagsprogram du har idag :)
    Du kommer forhåbentlig til at sove tungt og godt i nat, om ellers kroppen vil lade dig i fred, hvilket jeg håber for dig…
    Gode tanker Birgit

  2. Hej Debs!

    Igen en fornøjelse, at læse din blog. Jeg har ligesom dig, haft en dynedag (jeg elsker det) og set videofilm. Det er måske en familiesvaghed? :)

    Knus fra din kusine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *