På efterbevilling

sommerglaeder.jpg

Ud af gemmerne smuttede også en pose med frøposer. Rester fra min tid i huset. Studenternelliker blev allerede sået sidste år, og de skulle så gerne blomstre i år. Indtil da står de og ser grønne og fine ud Indimellem popper der en hyacint op, for dem kan jeg jo ikke lade være at købe, og så kom de i potten – man kan godt plante selvom man kun har altan, og da så ganske særlig krydderurter. Poserne er gamle, men hvo intet vover og alt at vinde, intet at tabe – og persillen kom da sidste år. Hvad ellers kommer, må I vente med at høre om. Men det kribler helt i en, når man finder den slags. Dog er det hurtigt ned på jorden, når man stikker næsen udenfor, for der er ikke noget sommer over det her….. endnu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.