Fantastisk lys

img_8153opt.jpg

img_8154opt.jpg

img_8155opt.jpg

Sådan et lys og disse skyer fangede jeg, på vej ned mod Strandvejen imorges. Jeg måtte smide bilen ind til siden, et sted, hvor jeg ikke engang må stoppe for at få dem i kassen, men i kassen kom de. Og de var det værd synes jeg. Således startede dagen så godt, og jeg var i fint humør. Det skulle så hurtigt blive ødelagt, men sådan var det så. Jeg kom ned i stalden som planlagt, og det hjælper da altid på det. Mere om det i følgende indlæg.

4 tanker om "Fantastisk lys"

  1. Helle K. – Tak skal du have! Yep, det må man ihvertfald! – jeg prøver, men ofte synes jeg, at jeg kommer i tanke om ting, jeg skulle have fotograferet. Har stadig ikke helt vænnet mig til at jeg bare kan skyde løs 😀 Meeen det går nu meget godt med at få taget. Jeg har uploadet 3.335 billeder til Flickr på det næsten et år jeg har haft kameraet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.