Påskebestillinger

64765_pe174659_s3.jpg

Så har jeg fået bestilt mine reoler! Det har trukket ud med det, men idag fik jeg det gjort, da jeg havde ordnet “kuk” med webbanken, som også virker nu, og jeg fik klarhed over finanserne. Nej hvor skønt, og hvor jeg glæder mig til at komme helt på plads, med mine bøger og sager. Jubiiii! Ifølge dem, skulle varerne ankomme 15. april – søsters fødselsdag! Der er bestilt to vægreoler og to CD/DVD reoler udover ovenfor viste.

Derudover fik jeg lige bestilt en omgang el. 2 af den nye favoritshampoo, som heldigvis var på tilbud og så nappede jeg også lidt brusegele i samme dejlige milde duft.

shampoo.jpg

Nu synes jeg også, jeg har gjort det godt, så nu vil jeg have et bad og noget mad og hvile hovedet. God aften til jer.

6 tanker om "Påskebestillinger"

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Spændt venten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield