Uhm, de var gode!

img_8779opt.jpg

De her chips Burts Chips (site under konstruktion), kunne købes, da vi var til blogtræf på Bryggens Spisehus. De var dyre, men de var godt nok også gode! Hvorfor kan man ikke købe den slags godter herhjemme i butikkerne. Det irriterer mig. Ingen laver chips som englænderne. Støder du på dem, så prøv dem 😉

8 tanker om "Uhm, de var gode!"

  1. Det lyder stadig underligt med “hand fried”. Jeg ser for mig en mand med hånden fyld med pomfritter som han stikker ned i kogende olie :((

  2. Eva – Hej Eva – hyggeligt med en hilsen fra dig her!!! 🙂 Tak skal du have, det lyder da dejligt, at de er til at få. Godt jeg ikke kommer derind så ofte igen 😉 Knus D

    Marianne – Det skal du bestemt gøre 😉 Og ellers ved du så også, hvor de fås.

  3. Anita – Det er vist en meget almindelig en at lave. Nej det er FRIED, og det giver jo lidt mere mening 😉 Til gengæld havde jeg fået lavet en “brøler” i overskriften – det istedet for de – nu har jeg rettet 😮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.