Hovsa, hvad var det….

img_9269opt.jpg

der lå der? Det var sørme den anden handske. Således var der 1 og så 2, hvilket giver et fuldendt par! Det er SÃ… yndigt at følges ad! :D – Og heldet følger de tossede siges der! Jeg er vel næsten nødt til at sige, at det passer taget fra helt meget personlig erfaring ;-)

Ingen meldinger om mit galopprogram (endnu), men who cares, jeg har jo en erstatning. Jeg kan undre mig, over mit hoved nogengange, og det kan andre sikkert også :) Nu får jeg kaffegæst, så jeg iler med at ønske en god eftermiddag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>