Ahh, endnu en solfyldt morgen

img_1782opt.jpg

Latten er nylavet, og solen skinner på mig. Lige om lidt skal jeg ud af døren, og så når jeg kommer hjem, er der “lidt” billeder, der skal ordnes og indlæg, der skal skrives. Jeg kommer til at begrænse mig, for ellers indhenter jeg aldrig! :D – Vi får se, det går jo nok! Lige nu er det ihvertfald skønt derude, så jeg vil prøve om noget af arbejdet kan henlægges til altanen under den nye parasol, jeg købte forleden. Mere senere – kaffen skal drikkes og jeg skal på blogrundfart imens!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield