En af de bedre…

img_1883opt.jpg

img_1882opt.jpg

img_1886opt.jpg

Sidste år såede jeg nogen blomsterfrø i en plastikpotte. Blandt dem nogen studenternellilker, som egentlig var kommet op (de blomstre først 2. år), og så fine ud, men som efter flytning over i en zinkspand, led lidt skibsbrud. Vi får se, flyttes skulle det. Plastikpotten var ved at sprænges under mængden af rødder m.m., så den gamle zinkspand fra min morfar, som alligevel er alt for tung til almindeligt brug, fik hul i bunden og blev plantet til med det her samsurium. Jeg husker ikke, hvad jeg plantede, men hvad der ér kommet op er denne skønhed, som jo ligner en nellike – og det gør ikke spor. Nej hvor jeg synes, den er flot! Den er absolut en af de bedre overraskelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.