Radio Luxembourg!

Tryk på logo for at komme ind på sitet

Den findes stadig. På et tidspunkt forsøgte man sig udi en dansk version, og det gik slet ikke. Den var heller ikke nær så god som den originale efter mit hoved. På nettet kan du stadig høre netop den. Om den kan findes på din radio ved jeg ikke, men det kan du læse om på sitet. Jeg kan se, at der er noget med noget DAB-Radio, så det skulle vel være muligt. Jeg stornyder ihvertfald at lytte…. og nu har jeg lige ønsket en sang også. Spændt på om de spiller den for mig….. 🙂

Musik til arbejdet må der til, og jeg arbejder stadig…. men hovedet trænger snart for en pause!

3 tanker om "Radio Luxembourg!"

  1. Anette – Det var lige nøjagtig, hvad jeg også gjorde!!! Det er lææænge siden!!! Men det var nu skønt nok!

    m-alo – TAK!!! Jeg vil meget gerne, at I gør mig opmærksom på, hvis jeg haft “sættenissen” på spil, og har lavet en fejl. Det var også forkert i overskriften og Tags, men alt er rettet nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.