Mere sandpapir – øv osse!!

Ja grunden til overskriften ligger i, at jeg lige har læst ovre hos Madame, at der hersker lignende tilstande (ondt i halsen) hos hende. Det er aldrig sjovt, men hvis ikke jeg med lyntempo får det monstermeget bedre, så er min weekendtur til en kær veninde i det jydske i fare, og vi havde begge glædet os sådan :( Smid lige nogen bønner, tanker ….anything for, at det går over! Desværre kender jeg jo mit kadaver, og ved at når det først begynder at skabe sig, så er det ikke sådan at tryne igen. Øv for helvede! (for en gangs skyld vil jeg have lov til at bande!).

4 tanker om "Mere sandpapir – øv osse!!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield