Ã…h nej ikke igen!

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor dum man kan være! Hvor mange gange skal det siges! Ja jeg vil også mene, de bærer en stor del af skylden selv, for ikke at sige den hele! Hold da lige helt op!

2 tanker om "Ã…h nej ikke igen!"

  1. Hvor dum kan man være? Jeg synes det er selvforskyldt og undrer mig over, at folk stadig falder for det. Hvis jeg ikke havde noget at sælge af og pludselig fik nogle udenlandske checks ville jeg ikke stole på, at det var reelt. Og da altid undesøge om der er dækning på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield