Ud i verden igen

Stokrose

Så blev jeg rask! Ahh! Og med det kom “retten” til at bevæge mig ud i samfundet igen. Vejret fejre det med det smukkeste solskin, og det er jo dejligt, når jeg har planer, der går i retning af en gedin cykeltur, med kameraet under armen. Turen har en helt bestemt mission, men mere om det, når jeg kommer tilbage. Nu vl jeg sluge det sidste kaffe, læse lidt rundt her i blogverden og så skynde mig i bad inden jeg kører… Rigtig god solskinslørdag derude.

2 tanker om "Ud i verden igen"

  1. Birgitte – Det er simpelthen dejligt. Jeg nyder også. Nu håber jeg så ikke, dagens udflugt giver bagslag. Men pokker heller. God frisk havluft, må da være godt. Glæd dig til fotos. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.