Kommentarer på Himmel & Fjord

Er der andre end mig, der har problemer med at smide en kommentar ovre på Himmel & Fjord? Jeg ville selvfølgelig skrive det til hende, men heller ingen email kan jeg finde, og så er det jo svært. Kommentarboxen er rykket så langt ud til venstre, uden at man kan rykke den tilbage, at kommentarer herfra ikke er mulig. Håber hun ser denne vej og evt. retter el. skriver til mig.

2 tanker om "Kommentarer på Himmel & Fjord"

  1. Jeg har lige lagt en kommentar hos hende. Det kan sagtens lade sig gøre, det er kun de første tre bogstaver der bliver slugt – i min browser i al fald. Jeg bruger Opera.
    Men nu har jeg skrevet det til hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.