Nedslående

At min feber igen her til morgen har bevæget sig den helt forkerte retning og er ret så høj igen nu. Deraf følger er jeg også sløj, træt og meget, meget ked af det! Jeg ved snart ikke mine levende råd. Nu vil jeg gå ind og lægge mig på sofaen – andet er der jo ikke at gøre :(

8 tanker om "Nedslående"

  1. Tusind tak allesammen. Jeg tør ikke sige noget om, hvordan det går, for det vender lige så hurtigt både den ene og den anden vej igen. Om ikke andet, glæder jeg mig over jeres søde hilsener, og håber bare det hjælper med den gode energi I sender, og det snart er permanent godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield