Burritos med oksekød og bønner 6,5 Points

Dagens nye indslag var burritos. Egentlig skulle det have været fulgt efter opskriften, men eftersom jeg glemte noget nede i byen og bestemt ikke orkede at skulle afsted mere, efter 2. omgang, så blev der improviseret over opskriften – og det viste sig at være ganske fint. Det smagte endda rigtig lækkert og kan på det varmeste anbefales. Her er hvad jeg brugte:

110 g hakket oksekød max 6%
52 g Blandede bønner i mild chilisauce (Kavli)
1 mellemstor revet gulerod
½ gul peber i tynde strimler
1 mindre løg i skiver
1 forårsløg i tynde skiver
1 spsk. Fromage Frais 0,3%
41 g Tortilla
½ tsk. paprika
½ tsk. garam masala
Salt og peber
½-1 fed presset hvidløg
1 tsk. solsikkeolie

Krydderierne blandes med kødet og stilles til side. Løg, peberfrugt og hvidløg steges i olie til løget er blødt. Sættes til side. Kødet svites på panden til stegt og løg m.m. blandes i. Bønnerne og tortillaen varmes. Torillaen tager 2 min. i varm ovn. Pas på den ikke får for meget – det gjorde min den første som måtte smides ud 😉

Læg bønnerne på tortillaen, dernæst oksekødsblandning, reveet gulerod og til sidst fromage frais. Rul torillaen sammen og server med det samme. Bon Appetit!

P.S.: Faktisk smager det rigtig lækkert med det revne gulerod fremfor iceberg, hvilket jeg egentlig foretrækker, men man kan jo gøre lidt af begge også evt.

En tanke om "Burritos med oksekød og bønner 6,5 Points"

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Floriserende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.