Chili con Carne 5 points


4 portioner

300 g hakket oksekød (max. 10%)

2 løg

1 lille fed hvidløg

2 peberfrugter gul og rød

3 dl Blandede bønner i mild chilisauce

1 dåse flåede hakkede tomater

2 spsk. majs fra dåse

1 knivspids chilipulver

1 spsk. oregano

1 spsk. olie

Salt

Løggene hakkes fint, og peberfrugterne skæres i mundrette stykker. Løg hvidløg og peber steges i halvdelen af olien og imens brunes kødet i resten af olien. Når kødet er brunet hældes det sammen og der tilsættes resten af ingredienserne. Lad retten småkog i 5 min. Ønsker du ris el. brød til retten skal du beregne points til dette, hvilket jeg selvfølgelig havde gjort. Jeg lavede 4 portioner, og havde således 3 der kunne fryses ned. Dejligt at have til en dag, hvor jeg ikke orker så meget. Det smagte dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield