Spaghetti a la cabonara 6,5 points

Det er ikke helt pasta cabonara, men det smagte dejligt og her er hvad jeg gjorde.

Spaghetti
1 æg
1 spsk Fromage frais max 5%
1 tsk. friskreven parmesan
1 tsk. olie
1 endeskive tomat
1 lille fed hvidløg
1 rødløg
3 skiver (100 g) røget kalkun i strimler
salt og friskkværnet sort peber

Pastaen koges. Løg, hvidløg og kalkun svites i olien til løget har fået nok. Når det er sket tilsættes tomatskiven og varmes igennem med det andet. Pisk ægget sammen med fromage frais, parmesan, salt og peber. Si vandet fra spaghettien og hæld den tilbage i gryden. Vend æggemassen samt kalkun etc. i så pastaen er dækket af sauce. Ægget klæber fast til pastaen og stivner ved varmen man saucen skal forblive cremet. Serveres straks.

Det smagte faktisk meget bedre end ventet og jeg kan varmt anbefale denne light version af retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield