Ugens gåde – sidebar fejl

Der er her i huset opstået en lille fejl på bloggens sidebar. Hele skidtet hopper forkert nedunder indlæggene i Internet Explorer. Dem der har Firefox vil kunne konstaterer, at alt ser helt normalt ud der. Har du bud på løsninger, så min blogguru kan løse problemet for mig, så smid gerne en hilsen. For lige p.t., kan han ikke se, hvad problemet skulle være!

En tanke om "Ugens gåde – sidebar fejl"

  1. Jeg har indimellem oplevet fejlen, hvis jeg ikke har fået lavet linieskift inden billedteksterne – dvs. at billedet og billedteksten ligger på samme linie og det kan Explorer ikke li’. Måske kan det være problemer hos dig også – der er helt sikkert et eller andet der er for “bredt”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.